Video: Ronald Koeman door voorzitter ontslagen in vliegtuig naar Barcelona

Video: Ronald Koeman door voorzitter ontslagen in vliegtuig naar Barcelona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Het was Ronald Koeman zijn grootste droom, maar die is geëindigd in een nachtmerrie. FC Barcelona verloor gisteren met 1-0 van Rayo Vallecano en dat was voor voorzitter Juan Laporta. De trainer werd gisteren ontslagen in het vliegtuig terug naar Barcelona. Sjoerd van Ramshorst vertelt bij Khalid & Sophie meer over het ontslag van Koeman.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ronald Koeman</em> door voorzitter <em>ontslagen</em> in vliegtuig naar Barcelona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het was Ronald Koeman zijn grootste droom, maar die is geëindigd in een nachtmerrie. FC Barcelona verloor gisteren met 1-0 van Rayo Vallecano en dat was voor voorzitter Juan Laporta. De trainer werd gisteren ontslagen in het vliegtuig terug naar Barcelona. Sjoerd van Ramshorst vertelt bij Khalid & Sophie meer over het ontslag van Koeman. Tekst gaat verder onder de video. Ontslag was onvermijdelijkSjoerd van Ramshorst vertelt dat Koeman zijn ontslag op de terugweg in het vliegtuig tussen Madrid en Barcelona te horen kreeg. Barcelona kampte al langere tijd met grote schulden en de club was ook niet bezig met een goed seizoen, een vertrek was daarom onvermijdelijk. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Ronald Koeman door voorzitter ontslagen in vliegtuig naar Barcelona

Ontslag was onvermijdelijk
Sjoerd van Ramshorst vertelt dat Koeman zijn ontslag op de terugweg in het vliegtuig tussen Madrid en Barcelona te horen kreeg. Barcelona kampte al langere tijd met grote schulden en de club was ook niet bezig met een goed seizoen, een vertrek was daarom onvermijdelijk.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ronald Koeman door voorzitter ontslagen in vliegtuig naar Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV