Martien Meiland deelt slecht nieuws bij boekpresentatie Erica: "Het is gewoon te veel"

Martien Meiland deelt slecht nieuws bij boekpresentatie Erica: "Het is gewoon te veel"

Na de bestseller van Martien Meiland, kan Erica natuurlijk niet achterblijven. De afgelopen maanden zijn er heel wat uurtjes gestoken in de 300-pagina's lange biografie van Erica Meiland, vandaag reikte ze het eerste exemplaar uit aan haar moeder. Tijdens de boekpresentatie deelt Martien nog een nieuwtje over hun realityserie die bij fans voor grote teleurstelling zal zorgen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Martien Meiland</em> deelt slecht nieuws bij <em>boekpresentatie Erica</em>: &quot;Het is gewoon te veel&quot; Na de bestseller van Martien Meiland, kan Erica natuurlijk niet achterblijven. De afgelopen maanden zijn er heel wat uurtjes gestoken in de 300-pagina's lange biografie van Erica Meiland, vandaag reikte ze het eerste exemplaar uit aan haar moeder. Tijdens de boekpresentatie deelt Martien nog een nieuwtje over hun realityserie die bij fans voor grote teleurstelling zal zorgen. Tekst gaat verder onder de video. Teleurstellend nieuwsBij een eigen biografie horen natuurlijk ook de nodige onthullingen, zo geeft Erica een inkijkje in haar eigen liefdesleven en haar vermeende lover Sander. Het is nooit echt een relatie geweest, ondanks dat Erica het echt een leuke man vond. De familie heeft nog wel een nieuwtje, hun huis is namelijk verkocht. Martien vertelt afsluitend dat de familie minder televisie gaat maken: "39 afleveringen is gewoon te veel." Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Martien Meiland deelt slecht nieuws bij boekpresentatie Erica: "Het is gewoon te veel"

Teleurstellend nieuws
Bij een eigen biografie horen natuurlijk ook de nodige onthullingen, zo geeft Erica een inkijkje in haar eigen liefdesleven en haar vermeende lover Sander. Het is nooit echt een relatie geweest, ondanks dat Erica het echt een leuke man vond. De familie heeft nog wel een nieuwtje, hun huis is namelijk verkocht. Martien vertelt afsluitend dat de familie minder televisie gaat maken: "39 afleveringen is gewoon te veel."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland deelt slecht nieuws bij boekpresentatie Erica: "Het is gewoon te veel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV