Unieke beelden: Wielrenner Jan Janssen wint de Tour de France 1968

Unieke beelden: Wielrenner Jan Janssen wint de Tour de France 1968

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Unieke beelden: Wielrenner <em>Jan Janssen</em> wint de <em>Tour de France 1968</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. In het TV-canon van Khalid & Sophie heeft Frits Barend gekozen voor unieke beelden uit de Nederlandse sportgeschiedenis. De journalist heeft namelijk gekozen voor beelden van de Tour de France uit 1968, het jaar dat Jan Janssen de Tour wist te winnen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Unieke beelden: Wielrenner Jan Janssen wint de Tour de France 1968

In het TV-canon van Khalid & Sophie heeft Frits Barend gekozen voor unieke beelden uit de Nederlandse sportgeschiedenis. De journalist heeft namelijk gekozen voor beelden van de Tour de France uit 1968, het jaar dat Jan Janssen de Tour wist te winnen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Unieke beelden: Wielrenner Jan Janssen wint de Tour de France 1968 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV