Beste zangers gemist? Joe Buck en Roel van Velzen zingen 'Don’t stop me now'

Beste zangers gemist? Joe Buck en Roel van Velzen zingen 'Don’t stop me now'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste zangers</em> gemist? <em>Joe Buck</em> en <em>Roel van Velzen</em> zingen 'Don’t stop me now' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Voor de laatste aflevering van dit seizoen stapt Joe Buck uit zijn comfortzone en waagt hij zich samen met Roel van Velzen aan een klassieker van Queen. Roel is geen onbekende van het Queen-repertoire en samen hebben ze er een duetversie van gemaakt. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste zangers gemist? Joe Buck en Roel van Velzen zingen 'Don’t stop me now'

Voor de laatste aflevering van dit seizoen stapt Joe Buck uit zijn comfortzone en waagt hij zich samen met Roel van Velzen aan een klassieker van Queen. Roel is geen onbekende van het Queen-repertoire en samen hebben ze er een duetversie van gemaakt.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste zangers gemist? Joe Buck en Roel van Velzen zingen 'Don’t stop me now' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV