Beste Zangers gemist? Karsu en Belle Perez zingen 'Je suis malade'

Beste Zangers gemist? Karsu en Belle Perez zingen 'Je suis malade'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het is alweer de laatste Beste Zangers van het seizoen en dat bekent dat het tijd is voor de duetten. Karsu kiest voor een duet met niemand minder dan Belle Perez en samen zingen ze het nummer 'Je suis malade'. Belle neemt het Franstalige deel voor haar rekening en Karsu heeft haar tekst laten vertalen in het Turks.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Karsu</em> en <em>Belle Perez</em> zingen 'Je suis malade' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het is alweer de laatste Beste Zangers van het seizoen en dat bekent dat het tijd is voor de duetten. Karsu kiest voor een duet met niemand minder dan Belle Perez en samen zingen ze het nummer 'Je suis malade'. Belle neemt het Franstalige deel voor haar rekening en Karsu heeft haar tekst laten vertalen in het Turks. Tekst gaat verder onder de video. Je suis maladeKarsu vindt het volledig Franstalige nummer 'Je suis malade' al heel lang heel mooi. Het nummer is voor haar extra speciaal omdat ze voor het eerst zingt over wat ze heeft meegemaakt in haar 'donkere dagen'. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Karsu en Belle Perez zingen 'Je suis malade'

Je suis malade
Karsu vindt het volledig Franstalige nummer 'Je suis malade' al heel lang heel mooi. Het nummer is voor haar extra speciaal omdat ze voor het eerst zingt over wat ze heeft meegemaakt in haar 'donkere dagen'.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Karsu en Belle Perez zingen 'Je suis malade' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV