Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zingen 'What kind of fool'

Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zingen 'What kind of fool'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Anneke van Giersbergen</em> en <em>Alides Hidding</em> zingen 'What kind of fool' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Anneke is heel haar leven al een groot fan van Barbra Streisand, maar als heavy-metal zangeres heeft ze nooit echt de kans gehad om een nummer van haar te zingen. Totdat daar het podium van Beste Zangers op haar pad kwam. Samen met Alides Hidding zingt ze het nummer 'What kind of fool'. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zingen 'What kind of fool'

Anneke is heel haar leven al een groot fan van Barbra Streisand, maar als heavy-metal zangeres heeft ze nooit echt de kans gehad om een nummer van haar te zingen. Totdat daar het podium van Beste Zangers op haar pad kwam. Samen met Alides Hidding zingt ze het nummer 'What kind of fool'.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zingen 'What kind of fool' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV