Beste Zangers gemist? Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen zingen 'Hou van mij'

Beste Zangers gemist? Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen zingen 'Hou van mij'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Toen Roel van Velzen hoorde dat hij een duet mocht kiezen wist hij meteen hij het nummer 'Hou van mij' van de 3JS wilde zingen. Volgens Roel is het een mooi geschreven liedje wat hij graag wil zingen met Anneke van Giersbergen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Roel van Velzen</em> en <em>Anneke van Giersbergen</em> zingen 'Hou van mij' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Toen Roel van Velzen hoorde dat hij een duet mocht kiezen wist hij meteen hij het nummer 'Hou van mij' van de 3JS wilde zingen. Volgens Roel is het een mooi geschreven liedje wat hij graag wil zingen met Anneke van Giersbergen. Tekst gaat verder onder de video. Hou van mijHet is niet de eerste keer dat 'Hou van mij' voorbijkomt dit seizoen. Eerder zong Hendrik Jan Bökker het nummer ook al en wist hij veel indruk te maken bij de andere kandidaten. Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen doen het minstens zo goed. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen zingen 'Hou van mij'

Hou van mij
Het is niet de eerste keer dat 'Hou van mij' voorbijkomt dit seizoen. Eerder zong Hendrik Jan Bökker het nummer ook al en wist hij veel indruk te maken bij de andere kandidaten. Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen doen het minstens zo goed.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Roel van Velzen en Anneke van Giersbergen zingen 'Hou van mij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV