Thomas van Groningen in Op1 over nieuwe coronamaatregelen: "1,5 meter lijkt terug te komen"

Thomas van Groningen in Op1 over nieuwe coronamaatregelen: "1,5 meter lijkt terug te komen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De ziekenhuizen liggen voor de zoveelste keer bomvol en daarom kwam het OMT vandaag bijeen, om te praten over nieuwe coronamaatregelen. In eerste instantie werd gedacht dat de maatregelen vooral waren voor niet gevaccineerden, Thomas van Groningen vertelt in Op1 dat het daar niet op uit lijkt te draaien.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thomas van Groningen</em> in <em>Op1</em> over nieuwe coronamaatregelen: &quot;1,5 meter lijkt terug te komen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De ziekenhuizen liggen voor de zoveelste keer bomvol en daarom kwam het OMT vandaag bijeen, om te praten over nieuwe coronamaatregelen. In eerste instantie werd gedacht dat de maatregelen vooral waren voor niet gevaccineerden, Thomas van Groningen vertelt in Op1 dat het daar niet op uit lijkt te draaien. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe maatregelenHet kabinet moet de knopen nog doorhakken, maar het lijkt erop dat de nieuwe maatregelen voor iedereen gaan gelden. Thomas van Groningen vertelt dat de anderhalve meter regel waarschijnlijk weer ingevoerd gaat worden en dat thuiswerken weer gestimuleerd moet worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1 over nieuwe coronamaatregelen: "1,5 meter lijkt terug te komen"

Nieuwe maatregelen
Het kabinet moet de knopen nog doorhakken, maar het lijkt erop dat de nieuwe maatregelen voor iedereen gaan gelden. Thomas van Groningen vertelt dat de anderhalve meter regel waarschijnlijk weer ingevoerd gaat worden en dat thuiswerken weer gestimuleerd moet worden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen in Op1 over nieuwe coronamaatregelen: "1,5 meter lijkt terug te komen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV