Curse of the Chippendales aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Curse of the Chippendales aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Curse of the Chippendales aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaireserie Curse of the Chippendales worden de geheimen van de groep mannelijke strippers blootgelegd. Dat gebeurt in vier afleveringen op vrijdag rond 22:00 uur op NPO 3. FenomeenDe Chippendales veroverden in de jaren 80 vele harten en dollars. Terwijl het aantal toeschouwers omhoogschoot, stortten de mannen achter het fenomeen zich in een leven vol drugs, paranoia en moord. NoodlijdendDe docuserie begint bij het begin. Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. SeksfantasieDankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. MoordMaar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog. Stilte! A.U.B.: ‘paniek in zijn ogen’ als kandidaat muisstil door silent disco rent Bekijk deze video » Marion koopmans in Op1 over foutlopen Testen voor Toegang: "Daarmee haal je vangnet weg" Bekijk deze video »
Uitzending :
Curse of the Chippendales aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaireserie Curse of the Chippendales worden de geheimen van de groep mannelijke strippers blootgelegd. Dat gebeurt in vier afleveringen op vrijdag rond 22:00 uur op NPO 3.

Fenomeen
De Chippendales veroverden in de jaren 80 vele harten en dollars. Terwijl het aantal toeschouwers omhoogschoot, stortten de mannen achter het fenomeen zich in een leven vol drugs, paranoia en moord.

Noodlijdend
De docuserie begint bij het begin. Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden.

Seksfantasie
Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom.

Moord
Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Curse of the Chippendales aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV