Trailer: Undercover seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix

Trailer: Undercover seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix

Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november te zien op Netflix. Daarin zien we onder andere hoe ex-agent Bob (Tom Waes) na de gebeurtenissen van seizoen 2 een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen. En Ferry (Frank Lammers) komt vrij en ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe, sterkere en slimmere bende.

Bekijk de trailer van het derde seizoen van Undercover hieronder

Trailer: <em>Undercover</em> seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november te zien op Netflix. Daarin zien we onder andere hoe ex-agent Bob (Tom Waes) na de gebeurtenissen van seizoen 2 een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen. En Ferry (Frank Lammers) komt vrij en ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe, sterkere en slimmere bende. Bekijk de trailer van het derde seizoen van Undercover hieronder Bekijk ook Jinek gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in Undercover: "Voelde me kiplekker" Bekijk deze video » Derde seizoen Undercover vanaf 21 november op Netflix, bekijk de teaser Bekijk deze video »
Serie :
Trailer: Undercover seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Undercover seizoen 3, vanaf 21 november op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV