100 Dagen In Je Hoofd: 'Ben ik ziek of gewoon normaal?'

100 Dagen In Je Hoofd: 'Ben ik ziek of gewoon normaal?'

In de docuserie 100 Dagen In Je Hoofd ontmoet Nicolaas Veul in een psychiatrische kliniek patiënt Vince. Hij vertelt wat er zoal in zijn hoofd omgaat, zo hoort Vince stemmen. “Ik weet niet, ben ik dan ziek of ben ik gewoon normaal?”

Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder.

100 Dagen In Je Hoofd is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen In Je Hoofd</em>: 'Ben ik ziek of gewoon normaal?' In de docuserie 100 Dagen In Je Hoofd ontmoet Nicolaas Veul in een psychiatrische kliniek patiënt Vince. Hij vertelt wat er zoal in zijn hoofd omgaat, zo hoort Vince stemmen. “Ik weet niet, ben ik dan ziek of ben ik gewoon normaal?” Bekijk de beelden van 100 Dagen In Je Hoofd in de video hieronder. 100 Dagen In Je Hoofd is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van 100 Dagen In Je Hoofd terugkijken bij Gids.tv. 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Stoute Tim’ was best hard in gesprek Bekijk deze video » 100 Dagen In Je Hoofd: ‘Onzichtbare mannen zeggen: gozer, ga alsjeblieft dood’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen In Je Hoofd: 'Ben ik ziek of gewoon normaal?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV