René van der Gijp in Veronica Inside over Ronald Koeman: "Zit in terminale fase"

René van der Gijp in Veronica Inside over Ronald Koeman: "Zit in terminale fase"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video

René van der Gijp in <em>Veronica Inside</em> over <em>Ronald Koeman</em>: &quot;Zit in terminale fase&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 oktober terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video René van der Gijp sprak Ronald Koeman over de situatie met FC Barcelona: "Ik zit nu tien minuten naast je en ik denk dat je in terminale fase zit", aldus van der Gijp tegen Koeman. Daarnaast wordt de trainer er gek van dat iedereen hem aanspreekt over het niveau van Barcelona: "Daar wordt hij helemaal gek van", aldus van der Gijp. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp sprak Ronald Koeman over de situatie met FC Barcelona: "Ik zit nu tien minuten naast je en ik denk dat je in terminale fase zit", aldus van der Gijp tegen Koeman. Daarnaast wordt de trainer er gek van dat iedereen hem aanspreekt over het niveau van Barcelona: "Daar wordt hij helemaal gek van", aldus van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside over Ronald Koeman: "Zit in terminale fase" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV