Nieuwsuur: zo zat onze coronastrategie écht in elkaar (video)

Nieuwsuur: zo zat onze coronastrategie écht in elkaar (video)

<em>Nieuwsuur</em>: zo zat onze coronastrategie écht in elkaar (video) Welke beslissingen nam het kabinet op welk moment in de coronacrisis? Zijn die logisch als je kijkt naar de landen om ons heen? En hoe is de regering omgegaan met de adviezen van internationale gezondheidsorganisaties? Nieuwsuur onderzocht persconferenties, beleidsstukken, wetenschappelijke adviezen en gegevens over de verspreiding en bestrijding van het virus onder de loep. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur: "Het doet pijn dat maar één van mijn kinderen kan sporten" Bekijk deze video » Zien: Jeroen Wollaars krijgt Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend Bekijk deze video » Nieuwsuur onthult: deze belangen gaan schuil achter ontwikkeling Alzheimer-medicijn Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: zo zat onze coronastrategie écht in elkaar (video)

Welke beslissingen nam het kabinet op welk moment in de coronacrisis? Zijn die logisch als je kijkt naar de landen om ons heen? En hoe is de regering omgegaan met de adviezen van internationale gezondheidsorganisaties? Nieuwsuur onderzocht persconferenties, beleidsstukken, wetenschappelijke adviezen en gegevens over de verspreiding en bestrijding van het virus onder de loep.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: zo zat onze coronastrategie écht in elkaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV