Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ Bekijk deze video » In een nieuw seizoen van Onze boerderij onderzoekt Yvon Jaspers welke keuzes boeren maken om te overleven. Elke zondag rond 21:25 uur op NPO 1. RolHet leven van boeren lijkt drastisch te gaan veranderen. Het gevecht om ons schaarse land is in volle gang, boeren spelen een belangrijke rol in de klimaatproblemen en de consument heeft hoge verwachtingen over het eten op zijn bord. Jaspers zoekt uit wat dit allemaal betekent voor onze boeren. AvontuurVorig jaar reisden boer Jan en Rianne met Yvon Jaspers naar Denemarken voor Onze boerderij in Europa. Daar gaan bij Jan de ogen open en een paar maanden later besluiten Jan en Rianne het grote avontuur aan te gaan: ze gaan emigreren. WereldkampioenPatrick Roest is wereldkampioen schaatsen. Op dit moment is hij volop in training voor de Olympische Winterspelen van 2022. Op zijn zeldzame rustdagen komt hij het liefst naar de boerderij van zijn ouders die hij na zijn schaatscarrière wil overnemen. KunstmestEn bollenboer Henk is bekend van Boer zoekt vrouw. Hij kweekt tulpen en hyacinten en daarvoor gebruikt hij kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.
Uitzending :
Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van Onze boerderij onderzoekt Yvon Jaspers welke keuzes boeren maken om te overleven. Elke zondag rond 21:25 uur op NPO 1.

Rol
Het leven van boeren lijkt drastisch te gaan veranderen. Het gevecht om ons schaarse land is in volle gang, boeren spelen een belangrijke rol in de klimaatproblemen en de consument heeft hoge verwachtingen over het eten op zijn bord. Jaspers zoekt uit wat dit allemaal betekent voor onze boeren.

Avontuur
Vorig jaar reisden boer Jan en Rianne met Yvon Jaspers naar Denemarken voor Onze boerderij in Europa. Daar gaan bij Jan de ogen open en een paar maanden later besluiten Jan en Rianne het grote avontuur aan te gaan: ze gaan emigreren.

Wereldkampioen
Patrick Roest is wereldkampioen schaatsen. Op dit moment is hij volop in training voor de Olympische Winterspelen van 2022. Op zijn zeldzame rustdagen komt hij het liefst naar de boerderij van zijn ouders die hij na zijn schaatscarrière wil overnemen.

Kunstmest
En bollenboer Henk is bekend van Boer zoekt vrouw. Hij kweekt tulpen en hyacinten en daarvoor gebruikt hij kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV