Jan van Halst heeft de nacht van z'n leven in Expeditie Robinson: "Wat een huis" (video)

Jan van Halst heeft de nacht van z'n leven in Expeditie Robinson: "Wat een huis" (video)

Expeditie Robinson-kandidaat Jan van Halst heeft het goed voor elkaar. Hij vaart met een bootje naar z'n huisje toe waar een heerlijk bed met dekens en kussens op hem wacht. Bekijk de promo van Expeditie Robinson zondag 31 oktober hieronder.

Rugpijn
Jan heeft al dagen last van zijn rug dus een lekker matras is van harte welkom. Hij geniet enorm van wat hij ziet: "Wat een huis zeg! Dit overtreft alles!", zegt hij blij. Zou de rest het ook zo goed voor elkaar hebben? Je ziet het vanavond.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan van Halst</em> heeft de nacht van z'n leven in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Wat een huis&quot; (video) Expeditie Robinson-kandidaat Jan van Halst heeft het goed voor elkaar. Hij vaart met een bootje naar z'n huisje toe waar een heerlijk bed met dekens en kussens op hem wacht. Bekijk de promo van Expeditie Robinson zondag 31 oktober hieronder. RugpijnJan heeft al dagen last van zijn rug dus een lekker matras is van harte welkom. Hij geniet enorm van wat hij ziet: "Wat een huis zeg! Dit overtreft alles!", zegt hij blij. Zou de rest het ook zo goed voor elkaar hebben? Je ziet het vanavond. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Expeditieleden geschokt bij terugzien oude bekenden Bekijk deze video » Zien: Wietze de Jager emotioneel als hij aan vrouw en kinderen denkt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV