Chantals Pyjama Party: Ruben Nicolai dolgelukkig tussen twee vrouwen in bed

Chantals Pyjama Party: Ruben Nicolai dolgelukkig tussen twee vrouwen in bed

In Chantals Pyjama Party heeft Ruben Nicolai het helemaal naar zijn zin als hij op bed ligt, tussen twee vrouwen in. “Ik ga die factuur, die ga ik doorschuren. Ik hoef hier niks voor te hebben. Ik ben helemaal gelukkig nu.” Maar als blijkt dat dit bed zou kunnen veranderen in een katapult, is hij snel vertrokken.

Bekijk het fragment van Chantals Pyjama Party in de video hieronder.

Chantals Pyjama Party is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantals Pyjama Party</em>: Ruben Nicolai dolgelukkig tussen twee vrouwen in bed In Chantals Pyjama Party heeft Ruben Nicolai het helemaal naar zijn zin als hij op bed ligt, tussen twee vrouwen in. “Ik ga die factuur, die ga ik doorschuren. Ik hoef hier niks voor te hebben. Ik ben helemaal gelukkig nu.” Maar als blijkt dat dit bed zou kunnen veranderen in een katapult, is hij snel vertrokken. Bekijk het fragment van Chantals Pyjama Party in de video hieronder. Chantals Pyjama Party is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Chantals Pyjama Party: Laat jij hem hangen? (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen showt blij hoofd na kijkcijfers: "Dat is lekker wakker worden" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV