Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’

Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’

In Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers op bezoek bij Patrick Roest. Deze succesvolle schaatser droomt van een gouden medaille op de Olympische Spelen, maar deze nuchtere jongen staat met beiden benen op de grond van de boerderij. “Eerst de koeien melken.”

Lees verder onder de video.

<em>Onze Boerderij</em>: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ In Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers op bezoek bij Patrick Roest. Deze succesvolle schaatser droomt van een gouden medaille op de Olympische Spelen, maar deze nuchtere jongen staat met beiden benen op de grond van de boerderij. “Eerst de koeien melken.” Lees verder onder de video. ‘Lekker op quad achter de koeien aanrijden’Op de boerderij vertelt Roest dat er een paar pittige maanden aankomen, hij gaat weer veel trainen en wedstrijden schaatsen. “Dus dan is het lekker om hier op de quad achter de koeien aan te rijden. Is weer eens wat anders dan op de racefiets zitten.” Bekijk het fragment van Onze Boerderij hierboven. Het nieuwe seizoen van Onze Boerderij is sinds zondag 31 oktober wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij terugkijken bij Gids.tv. Zien: Boer Jan en Rianne dolblij in nieuwe optrekje Denemarken (video) Bekijk deze video »

‘Lekker op quad achter de koeien aanrijden’
Op de boerderij vertelt Roest dat er een paar pittige maanden aankomen, hij gaat weer veel trainen en wedstrijden schaatsen. “Dus dan is het lekker om hier op de quad achter de koeien aan te rijden. Is weer eens wat anders dan op de racefiets zitten.”

Bekijk het fragment van Onze Boerderij hierboven.

Het nieuwe seizoen van Onze Boerderij is sinds zondag 31 oktober wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV