Zien: President Joe Biden valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow

Zien: President Joe Biden valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow

Joe Biden had het zichtbaar zwaar tijdens de Klimaattop in Glasgow. Tijdens de openingsspeech kon de ogenschijnlijk vermoeide Amerikaanse president maar moeilijk zijn ogen openhouden.

Lees verder onder de video.

Zien: President <em>Joe Biden</em> valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow Joe Biden had het zichtbaar zwaar tijdens de Klimaattop in Glasgow. Tijdens de openingsspeech kon de ogenschijnlijk vermoeide Amerikaanse president maar moeilijk zijn ogen openhouden. Lees verder onder de video. Sleepy JoeVideobeelden die op social media circuleren laten zien dat de ogen van Biden langzaam dichtvallen en hij in slaap sukkelt. De bijnaam ‘sleepy Joe’, die hij van Donald Trump om zijn oren kreeg, lijkt hij nu eer aan te doen. De internationale klimaattop in Glasgow ging zondag van start, daarvoor ging Biden nog op bezoek bij Paus Franciscus in Vaticaanstad. Bekijk de beelden van Joe Biden die in slaap valt hierboven. Doodeng: Joe Biden waarschuwt Louisiana voor zeer gevaarlijke orkaan Ida (video) Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse president Joe Biden ontmoet Paus Franciscus Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: President Joe Biden valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow

Sleepy Joe
Videobeelden die op social media circuleren laten zien dat de ogen van Biden langzaam dichtvallen en hij in slaap sukkelt. De bijnaam ‘sleepy Joe’, die hij van Donald Trump om zijn oren kreeg, lijkt hij nu eer aan te doen. De internationale klimaattop in Glasgow ging zondag van start, daarvoor ging Biden nog op bezoek bij Paus Franciscus in Vaticaanstad.

Bekijk de beelden van Joe Biden die in slaap valt hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: President Joe Biden valt in slaap bij openingsspeech Klimaattop Glasgow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV