Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 2 november

Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 2 november

Bekijk de persconferentie van 2 november door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug.

Kijk op dinsdag 2 november om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream.

Op dinsdag 2 november houden demissionair minister-president Mark Rutte en Hugo de Jonge, demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een nieuwe persconferentie. Waarschijnlijk worden er opnieuw maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus.

Mondkapjes terug?
Het lijkt er sterk op dat de mondkapjesplicht in openbare locaties terugkomt: in de supermarkten en ook bij de kapper wordt zo'n kapje dan weer verplicht. Ook wordt de QR-code op meer plaatsen verplicht.

Kijk op dinsdag 2 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Hieronder kun je de vorige persconferentie, die van vrijdag 14 september, terugkijken.

Kijk LIVE naar de <em>persconferentie</em> van Rutte en De Jonge van 2 november Bekijk de persconferentie van 2 november door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug. Kijk op dinsdag 2 november om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Op dinsdag 2 november houden demissionair minister-president Mark Rutte en Hugo de Jonge, demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een nieuwe persconferentie. Waarschijnlijk worden er opnieuw maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus. Mondkapjes terug?Het lijkt er sterk op dat de mondkapjesplicht in openbare locaties terugkomt: in de supermarkten en ook bij de kapper wordt zo'n kapje dan weer verplicht. Ook wordt de QR-code op meer plaatsen verplicht. Kijk op dinsdag 2 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge via bovenstaande livestream. Hieronder kun je de vorige persconferentie, die van vrijdag 14 september, terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 2 november


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 2 november of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV