Jinek: Edward & Ingrid (Ik Vertrek) kochten compleet treinstation in Duitsland

Jinek: Edward & Ingrid (Ik Vertrek) kochten compleet treinstation in Duitsland

In het nieuwe seizoen van Ik Vertrek, dat vanaf donderdag te zien is, maken we kennis met Patrick & Henny, die een boerderij in Frankrijk kochten. Edward & Ingrid pakten het zelfs nog groter aan en kochten een compleet treinstation in Oost-Duitsland: "Ingrid vond het pand op internet, liet het me zien en we waren beiden meteen enthousiast. We zijn binnen een week die kant op gereden en werden op slag verliefd", vertelt Edward. Beide stellen spraken maandagavond bij Jinek over hun ervaringen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: Edward &amp; Ingrid (<em>Ik Vertrek</em>) kochten compleet treinstation in Duitsland In het nieuwe seizoen van Ik Vertrek, dat vanaf donderdag te zien is, maken we kennis met Patrick & Henny, die een boerderij in Frankrijk kochten. Edward & Ingrid pakten het zelfs nog groter aan en kochten een compleet treinstation in Oost-Duitsland: "Ingrid vond het pand op internet, liet het me zien en we waren beiden meteen enthousiast. We zijn binnen een week die kant op gereden en werden op slag verliefd", vertelt Edward. Beide stellen spraken maandagavond bij Jinek over hun ervaringen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Edward & Ingrid (Ik Vertrek) kochten compleet treinstation in Duitsland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV