Opsporing Verzocht gemist? Verdachte van drugsproductie gezocht Lewedorp

Opsporing Verzocht gemist? Verdachte van drugsproductie gezocht Lewedorp

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verdachte van drugsproductie gezocht <em>Lewedorp</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 november terugkijken. In september werd een drugslab in het Zeeuwse dorp Lewedorp, gemeente Borsele, opgerold. Verschillende verdachten zijn opgepakt, maar er is nog één verdachte op vrije voeten die op beeld is gebracht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verdachte van drugsproductie gezocht Lewedorp

In september werd een drugslab in het Zeeuwse dorp Lewedorp, gemeente Borsele, opgerold. Verschillende verdachten zijn opgepakt, maar er is nog één verdachte op vrije voeten die op beeld is gebracht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verdachte van drugsproductie gezocht Lewedorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV