Opsporing Verzocht: 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten door overvallers in Berkhout

Opsporing Verzocht: 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten door overvallers in Berkhout

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten door overvallers in <em>Berkhout</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 november terugkijken. Een reeks aan gewelddadige woningovervallen teistert Noord-Holland. Bij één van die overvallen is de 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten. Waarschijnlijk werd het slachtoffer doodgeschoten wanneer hij probeerde om de belagers buiten de deur te houden. Er zijn beelden vrijgegeven waarin vermoedelijk de auto te zien is waar de daders in gereden hebben. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten door overvallers in Berkhout

Een reeks aan gewelddadige woningovervallen teistert Noord-Holland. Bij één van die overvallen is de 72-jarige Sjaak Groot doodgeschoten. Waarschijnlijk werd het slachtoffer doodgeschoten wanneer hij probeerde om de belagers buiten de deur te houden. Er zijn beelden vrijgegeven waarin vermoedelijk de auto te zien is waar de daders in gereden hebben.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV