Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan heeft veel stress tijdens de shoot met Henk

Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan heeft veel stress tijdens de shoot met Henk

Woensdag 3 november kunnen we genieten van de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje. Bekijk hieronder de beelden, waarop het bij Georgina Verbaan niet echt wil lukken tijdens de fotoshoot met Henk.

Lees verder onder de video.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: <em>Georgina Verbaan</em> heeft veel stress tijdens de shoot met <em>Henk</em> Woensdag 3 november kunnen we genieten van de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje. Bekijk hieronder de beelden, waarop het bij Georgina Verbaan niet echt wil lukken tijdens de fotoshoot met Henk. Lees verder onder de video. Donker"Ik moet even instellen Henk", zegt Georgina beschamend. Henk speelt tussendoor wat op zijn instrument en Tijl Beckand die danst erop los. Het is donker en het wil Georgina maar niet lukken: "Kom Henk, we gaan naar een andere locatie", zegt ze teleurgesteld. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bridget Maasland eerlijk over Het Perfecte Plaatje: "De tijdsdruk is killing" (video) Bekijk deze video » Zien: Georgina Verbaan mega enthousiast over naaktshoot in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Video: Johnny Heitinga vertelt backstage over vertrek bij Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Donker
"Ik moet even instellen Henk", zegt Georgina beschamend. Henk speelt tussendoor wat op zijn instrument en Tijl Beckand die danst erop los. Het is donker en het wil Georgina maar niet lukken: "Kom Henk, we gaan naar een andere locatie", zegt ze teleurgesteld.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan heeft veel stress tijdens de shoot met Henk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV