Geert Wilders over nieuwe coronamaatregelen: "Pure schijnveiligheid" (WNL)

Geert Wilders over nieuwe coronamaatregelen: "Pure schijnveiligheid" (WNL)

De Tweede Kamer debatteert vandaag om 14:45 uur over de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet dinsdagavond in een persconferentie aankondigde. Ze storen zich aan de coronapas in de sportscholen en op het terras. Dat was vanmorgen al te lezen op de Twitterpagina's van verschillende kamerleden. Bekijk de WNL-video hieronder.

"Hou op met pushen"
Er moet blijken of er voldoende steun is voor de maatregelen die het kabinet mogelijk volgende week wil inzetten. Kamerleden zijn kritisch over de aankondigde maatregelen en staan in de startblokken. "Houd op met dwingen en pushen en pure schijnveiligheid", zegt Geert Wilders.

Bekijk hieronder het Goedemorgen Nederland-fragment met Wilders' bericht.

<em>Geert Wilders</em> over nieuwe coronamaatregelen: &quot;Pure schijnveiligheid&quot; (<em>WNL</em>) De Tweede Kamer debatteert vandaag om 14:45 uur over de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet dinsdagavond in een persconferentie aankondigde. Ze storen zich aan de coronapas in de sportscholen en op het terras. Dat was vanmorgen al te lezen op de Twitterpagina's van verschillende kamerleden. Bekijk de WNL-video hieronder. "Hou op met pushen"Er moet blijken of er voldoende steun is voor de maatregelen die het kabinet mogelijk volgende week wil inzetten. Kamerleden zijn kritisch over de aankondigde maatregelen en staan in de startblokken. "Houd op met dwingen en pushen en pure schijnveiligheid", zegt Geert Wilders. Bekijk hieronder het Goedemorgen Nederland-fragment met Wilders' bericht. Bekijk ook Zien: Jongeren over nieuwe coronamaatregelen: "Ik ben bang dat ik niet naar school kan" Bekijk deze video » Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale ode over persconferentie: "Haal de verdeeldheid uit ons land" Bekijk deze video »
TV :
Geert Wilders over nieuwe coronamaatregelen: "Pure schijnveiligheid" (WNL)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV