Hartverscheurende video: Actrice Mila van Groeningen (15) over het 'vrije Nederland'

Hartverscheurende video: Actrice Mila van Groeningen (15) over het 'vrije Nederland'

Kim Feenstra deelt dinsdag een video van de 15-jarige Mila van Groeningen online, die graag het 'vrije Nederland' weer terug wil. Door de coronamaatregelen is Nederland erg veranderd, vertelt de actrice uit o.a. Mees Kees. Kim Feenstra is geraakt door haar woorden en hoopt dat men de verbintenis weer opzoekt. Bekijk hieronder de videoboodschap van de 15-jarige Mila van Groeningen over het 'vrije Nederland'.

Lees verder onder de video.

Hartverscheurende video: Actrice <em>Mila van Groeningen</em> (15) over het 'vrije Nederland' Kim Feenstra deelt dinsdag een video van de 15-jarige Mila van Groeningen online, die graag het 'vrije Nederland' weer terug wil. Door de coronamaatregelen is Nederland erg veranderd, vertelt de actrice uit o.a. Mees Kees. Kim Feenstra is geraakt door haar woorden en hoopt dat men de verbintenis weer opzoekt. Bekijk hieronder de videoboodschap van de 15-jarige Mila van Groeningen over het 'vrije Nederland'. Lees verder onder de video. "Word wakker"Mila laat in de video weten dat ze zich zorgen maakt om haar toekomst. Ze voelt zich niet meer vrij in ons land. Overal waar je heen gaat, moet je testen of een coronapas laten zien. Ze wil naar school en groeien als actrice, maar door de coronamaatregelen en het dwingen tot een vaccin gaat dat moeilijk, laat ze weten. Mila is bang dat ze straks niet meer vruchtbaar is als ze een vaccin neemt. "Loop niet als een kudde schapen achter de regering aan. Ik geef jullie de tijd om wakker te worden en de tijd om na te denken", zegt Mila. Gebroken hartKim Feenstra schrijft bij de video: "Zij is 15. En ze zegt wat veel mensen denken maar niet durven uit te spreken. Ik vind haar dapper. Moedig. Stoer. Ook al breekt het mijn hart om deze woorden te horen. De gedachten van een 15-jarige die hier niet over na zou moeten denken. Dat is de reden waarom ik dit deel. Of je het nu eens bent met wat zij zegt of niet. Ik hoop met heel mijn hart dat men de verbintenis weer op gaat zoeken. In mijn ogen is een 15-jarige nog altijd een kind. En ik zou graag zien dat de kinderen nog kind kunnen zijn. Onbezorgd en in een happy place." GrensKim schrijft verder: "Als ik hiermee nog meer volgers kwijt raak, dan is dat maar zo. Hello and goodbye. Wat er nu gaande is bijna niet meer terug te draaien als we niet meer voor onszelf opkomen. Ik ontvang 100den dm's per dag van mensen die het niet meer zien zitten. Ook van, schrik niet, kinderen en jongeren van 12 tot 21 jaar. De druk op de jeugd is zo groot. Dit kan niet en mag niet. Waar trek jij je grens? Dank je wel @milavangroeningen voor je dappere video", aldus Kim. Bekijk ook Zien: Jongeren over nieuwe coronamaatregelen: "Ik ben bang dat ik niet naar school kan" Bekijk deze video » Geert Wilders over nieuwe coronamaatregelen: "Pure schijnveiligheid" (WNL) Bekijk deze video »

"Word wakker"
Mila laat in de video weten dat ze zich zorgen maakt om haar toekomst. Ze voelt zich niet meer vrij in ons land. Overal waar je heen gaat, moet je testen of een coronapas laten zien. Ze wil naar school en groeien als actrice, maar door de coronamaatregelen en het dwingen tot een vaccin gaat dat moeilijk, laat ze weten. Mila is bang dat ze straks niet meer vruchtbaar is als ze een vaccin neemt. "Loop niet als een kudde schapen achter de regering aan. Ik geef jullie de tijd om wakker te worden en de tijd om na te denken", zegt Mila.

Gebroken hart
Kim Feenstra schrijft bij de video: "Zij is 15. En ze zegt wat veel mensen denken maar niet durven uit te spreken. Ik vind haar dapper. Moedig. Stoer. Ook al breekt het mijn hart om deze woorden te horen. De gedachten van een 15-jarige die hier niet over na zou moeten denken. Dat is de reden waarom ik dit deel. Of je het nu eens bent met wat zij zegt of niet. Ik hoop met heel mijn hart dat men de verbintenis weer op gaat zoeken. In mijn ogen is een 15-jarige nog altijd een kind. En ik zou graag zien dat de kinderen nog kind kunnen zijn. Onbezorgd en in een happy place."

Grens
Kim schrijft verder: "Als ik hiermee nog meer volgers kwijt raak, dan is dat maar zo. Hello and goodbye. Wat er nu gaande is bijna niet meer terug te draaien als we niet meer voor onszelf opkomen. Ik ontvang 100den dm's per dag van mensen die het niet meer zien zitten. Ook van, schrik niet, kinderen en jongeren van 12 tot 21 jaar. De druk op de jeugd is zo groot. Dit kan niet en mag niet. Waar trek jij je grens? Dank je wel @milavangroeningen voor je dappere video", aldus Kim.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hartverscheurende video: Actrice Mila van Groeningen (15) over het 'vrije Nederland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV