Video: Gideon van Meijeren over satanisch kindermisbruik in Nederland

Video: Gideon van Meijeren over satanisch kindermisbruik in Nederland

"Er ligt zoveel bewijs op tafel waaruit blijkft dat satanisch ritueel kindermisbruik ook in Nederland voorkomt. Op verzoek van de Tweede Kamer is er een onderzoek ingesteld naar dit gruwelijke fenoneem. De manier hoe dit onderzoek nu plaatstvindt deugt nu van geen kant. Het vindt plaats onder de absolute controle van het Ministerie van Justitie", laat Gideon van Meijeren weten. Terwijl juist ook ambtenaren van dat ministerie door vele slachtoffers beschuldigd worden. Gideon van Meijeren van FVD wil in debat gaan met Ferdinand Grapperhaus en Anne kuik CDA. Bekijk het debat hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Gideon van Meijeren</em> over satanisch kindermisbruik in Nederland "Er ligt zoveel bewijs op tafel waaruit blijkft dat satanisch ritueel kindermisbruik ook in Nederland voorkomt. Op verzoek van de Tweede Kamer is er een onderzoek ingesteld naar dit gruwelijke fenoneem. De manier hoe dit onderzoek nu plaatstvindt deugt nu van geen kant. Het vindt plaats onder de absolute controle van het Ministerie van Justitie", laat Gideon van Meijeren weten. Terwijl juist ook ambtenaren van dat ministerie door vele slachtoffers beschuldigd worden. Gideon van Meijeren van FVD wil in debat gaan met Ferdinand Grapperhaus en Anne kuik CDA. Bekijk het debat hieronder. Lees verder onder de video. "Hij neemt het niet serieus"Gideon laat weten dat er een brandbrief is en ook de minister heeft die ontvangen en hij heeft niet gereageerd. "Hij neemt de zorg van de slachtoffers niet serieus. De aard en omvang moet onderzocht worden", eist Gideon. "De onderste steen moet boven komen over dit fenoneem. De commisie moet afhankelijk zijn van justitie", voegt Gideon toe. Ferdinand Grapperhaus accepteert het niet wat Gideon zegt en doet alsof Gideon onzin praat. Bekijk ook Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder" Bekijk deze video » Shownieuws: Studio 100-acteur opgepakt na undercover onderzoek kindermisbruik Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Gideon van Meijeren over satanisch kindermisbruik in Nederland

"Hij neemt het niet serieus"
Gideon laat weten dat er een brandbrief is en ook de minister heeft die ontvangen en hij heeft niet gereageerd. "Hij neemt de zorg van de slachtoffers niet serieus. De aard en omvang moet onderzocht worden", eist Gideon. "De onderste steen moet boven komen over dit fenoneem. De commisie moet afhankelijk zijn van justitie", voegt Gideon toe. Ferdinand Grapperhaus accepteert het niet wat Gideon zegt en doet alsof Gideon onzin praat.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Gideon van Meijeren over satanisch kindermisbruik in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV