Khalid & Sophie gemist? Kerstgekte slaat al vroeg toe op Vinkenpleintje in Almelo

Khalid & Sophie gemist? Kerstgekte slaat al vroeg toe op Vinkenpleintje in Almelo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Kerstgekte</em> slaat al vroeg toe op <em>Vinkenpleintje</em> in Almelo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Op de laatste zondag in oktober is de wintertijd ingegaan, en dat betekent dat de kerstversiering van zolder gehaald kan worden. Op het Vinkenpleintje in Almelo is de kerstgekte zelfs al begonnen, alle huizen in rondom het pleintje zijn al helemaal versierd met kerstversiering. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Kerstgekte slaat al vroeg toe op Vinkenpleintje in Almelo

Op de laatste zondag in oktober is de wintertijd ingegaan, en dat betekent dat de kerstversiering van zolder gehaald kan worden. Op het Vinkenpleintje in Almelo is de kerstgekte zelfs al begonnen, alle huizen in rondom het pleintje zijn al helemaal versierd met kerstversiering.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Kerstgekte slaat al vroeg toe op Vinkenpleintje in Almelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV