Paul de Leeuw over nieuw programma Busje komt zo: "Mijn excuses aanbieden"

Paul de Leeuw over nieuw programma Busje komt zo: "Mijn excuses aanbieden"

Paul de Leeuw heeft zijn warme vertrouwde studio verlaten en trekt voor het programma Busje komt zo in een touringcar het land door. Met zijn programma maakt Paul de tongen los en gaat hij geen taboe uit de weg. Aan RTL Boulevard vertelt hij over de totstandkoming van zijn nieuwe programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Paul de Leeuw</em> over nieuw programma <em>Busje komt zo</em>: &quot;Mijn excuses aanbieden&quot; Paul de Leeuw heeft zijn warme vertrouwde studio verlaten en trekt voor het programma Busje komt zo in een touringcar het land door. Met zijn programma maakt Paul de tongen los en gaat hij geen taboe uit de weg. Aan RTL Boulevard vertelt hij over de totstandkoming van zijn nieuwe programma. Tekst gaat verder onder de video. Busje komt zoOorspronkelijk hadden Paul de Leeuw en de publieke omroep een ander idee voor het programma, maar door corona werd de presentator gedwongen zijn plan aan te passen. Desondanks denkt De Leeuw dat zijn programma in de smaak gaat vallen: "In de eerste aflevering ga ik mijn excuses aanbieden aan een mevrouw die ik 25 jaar geleden gekrenkt heb." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe programma Busje komt zo is vanaf donderdag 4 november wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij GIds.tv.
TV :
Paul de Leeuw over nieuw programma Busje komt zo: "Mijn excuses aanbieden"

Busje komt zo
Oorspronkelijk hadden Paul de Leeuw en de publieke omroep een ander idee voor het programma, maar door corona werd de presentator gedwongen zijn plan aan te passen. Desondanks denkt De Leeuw dat zijn programma in de smaak gaat vallen: "In de eerste aflevering ga ik mijn excuses aanbieden aan een mevrouw die ik 25 jaar geleden gekrenkt heb."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe programma Busje komt zo is vanaf donderdag 4 november wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij GIds.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw over nieuw programma Busje komt zo: "Mijn excuses aanbieden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV