Angela de Jong: ‘Gek dat niemand probleem maakt van 'moordplan' Erica Meiland'

Angela de Jong: ‘Gek dat niemand probleem maakt van 'moordplan' Erica Meiland'

Angela de Jong vindt het nogal bijzonder dat er zo veel ophef is rond de Islam-uitspraken van Erica Meiland, dat ze hier zelfs om is bedreigd. “En dat 17 jaar na de moord op Theo van Gogh, dat we er nog geen stap mee opgeschoten zijn, dat vind ik eigenlijk best wel verdrietig.”

Lees verder onder de video.

Angela de Jong: ‘Gek dat niemand probleem maakt van '<em>moordplan' Erica Meiland</em>' Angela de Jong vindt het nogal bijzonder dat er zo veel ophef is rond de Islam-uitspraken van Erica Meiland, dat ze hier zelfs om is bedreigd. “En dat 17 jaar na de moord op Theo van Gogh, dat we er nog geen stap mee opgeschoten zijn, dat vind ik eigenlijk best wel verdrietig.” Lees verder onder de video. Erica had moordneigingen na coming-out Martien MeilandMaar dat niet alleen, Angela vindt een andere uitspraak van Erica veel schokkender, zo vertelt ze bij Goedemorgen Nederland. “Het gekke is, Erica vertelde ook over het feit dat toen Martien uit de kast kwam, ze serieus heeft overwogen om hem dood te schieten, waarvan ik ook nog zo zat van: wat? Maar niemand maakt daar enig probleem van.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Erica Meiland voor boerkaverbod: "Rot op met je boerka!" (video) Bekijk deze video » Zien: Racistische hoofddoek-uitspraak van Erica Meiland maakt Selma Omari boos Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: ‘Gek dat niemand probleem maakt van 'moordplan' Erica Meiland'

Erica had moordneigingen na coming-out Martien Meiland
Maar dat niet alleen, Angela vindt een andere uitspraak van Erica veel schokkender, zo vertelt ze bij Goedemorgen Nederland. “Het gekke is, Erica vertelde ook over het feit dat toen Martien uit de kast kwam, ze serieus heeft overwogen om hem dood te schieten, waarvan ik ook nog zo zat van: wat? Maar niemand maakt daar enig probleem van.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: ‘Gek dat niemand probleem maakt van 'moordplan' Erica Meiland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV