Trailer: Bonnie & Clyde vanaf nu te zien bij Videoland

Trailer: Bonnie & Clyde vanaf nu te zien bij Videoland

Tijdens een gewelddadige roadtrip door Nederland met haar destructieve vriend Greg leert de losgeslagen Esra, dat zij de demonen uit haar verleden niet langer kan blijven ontvluchten. Terwijl de pers het duo omdoopt als de Bonnie & Clyde van de lage landen, lopen de spanningen tussen de twee juist op. Tot het punt waarop Esra leert de bevestiging van haar naasten niet nodig te hebben om te kunnen zijn wie zij is. Bekijk de trailer van Bonnie & Clyde hieronder.

Bonnie & Clyde is vanaf vandaag, donderdag 4 november, te zien bij Videoland.

Trailer: <em>Bonnie &amp; Clyde</em> vanaf nu te zien bij Videoland Tijdens een gewelddadige roadtrip door Nederland met haar destructieve vriend Greg leert de losgeslagen Esra, dat zij de demonen uit haar verleden niet langer kan blijven ontvluchten. Terwijl de pers het duo omdoopt als de Bonnie & Clyde van de lage landen, lopen de spanningen tussen de twee juist op. Tot het punt waarop Esra leert de bevestiging van haar naasten niet nodig te hebben om te kunnen zijn wie zij is. Bekijk de trailer van Bonnie & Clyde hieronder. Bonnie & Clyde is vanaf vandaag, donderdag 4 november, te zien bij Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer van serie Bonnie & Clyde: vanaf 4 november te zien op Videoland Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Bonnie & Clyde vanaf nu te zien bij Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV