Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven

Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven

Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Hij benadert mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij in de Rotterdamse haven en ontdekt hij de groeiende drugssmokkel. Bekijk hieronder een fragment.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Danny's Wereld</em> over de <em>groeiende cocaïnesmokkel</em> in de Rotterdamse haven Danny Ghosen doet in Danny's Wereld op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Hij benadert mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij in de Rotterdamse haven en ontdekt hij de groeiende drugssmokkel. Bekijk hieronder een fragment. Lees verder onder de video. Groeiende cocaïnesmokkelDanny spreekt in de Rotterdamse haven de onder- en bovenwereld en ontdekt hoe ze elkaar tegenkomen bij de groeiende cocaïnesmokkel. Hij spreekt twee 'uithalers', jonge criminelen die drugs uit containers moeten halen. Daarbij krijgen ze altijd hulp van insiders, mensen die werken bij de haventerminals of de douane. Danny spreekt ook met André Kramer, de eigenaar van een containerterminal. Hij ziet lijdzaam toe hoe criminelen binnenkomen en zijn personeel omkopen of bedreigen. Bekijk een fragment van deze uitzending hierboven. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Zien: Danny Ghosen wordt weggestuurd van vluchtelingenkamp in Danny's Wereld Bekijk deze video » Danny's Wereld: Hartelijke Franse vrouw geeft kinderwagen aan vluchtelingen (video) Bekijk deze video »

Groeiende cocaïnesmokkel
Danny spreekt in de Rotterdamse haven de onder- en bovenwereld en ontdekt hoe ze elkaar tegenkomen bij de groeiende cocaïnesmokkel. Hij spreekt twee 'uithalers', jonge criminelen die drugs uit containers moeten halen. Daarbij krijgen ze altijd hulp van insiders, mensen die werken bij de haventerminals of de douane. Danny spreekt ook met André Kramer, de eigenaar van een containerterminal. Hij ziet lijdzaam toe hoe criminelen binnenkomen en zijn personeel omkopen of bedreigen. Bekijk een fragment van deze uitzending hierboven.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Danny's Wereld over de groeiende cocaïnesmokkel in de Rotterdamse haven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV