Video: Irene Moors stopt na twaalf seizoen met haar rol in De TV Kantine

Video: Irene Moors stopt na twaalf seizoen met haar rol in De TV Kantine

Morgen verschijnt ter ere van het 30-jarig jubileum van Carlo Boszhard en Irene Moors het boek 'Typisch Carlo en Irene', geschreven door entertainmentdeskundige Eric de Munck. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vindt de lancering van dit unieke boek live plaats en krijgt Irene het eerste exemplaar overhandigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Irene Moors</em> stopt na twaalf seizoen met haar rol in <em>De TV Kantine</em> Morgen verschijnt ter ere van het 30-jarig jubileum van Carlo Boszhard en Irene Moors het boek 'Typisch Carlo en Irene', geschreven door entertainmentdeskundige Eric de Munck. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vindt de lancering van dit unieke boek live plaats en krijgt Irene het eerste exemplaar overhandigd. Tekst gaat verder onder de video. Irene stoptIn het boek 'Typisch Carlo en Irene' is te lezen dat het programma De TV Kantine wel terugkomt, maar zonder Irene Moors. Bij RTL Boulevard vertelt ze dat het na twaalf seizoenen besloten heeft om te stoppen. Carlo en Irene vertellen dat dit niet einde van hun duo schap is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Irene Moors stopt na twaalf seizoen met haar rol in De TV Kantine

Irene stopt
In het boek 'Typisch Carlo en Irene' is te lezen dat het programma De TV Kantine wel terugkomt, maar zonder Irene Moors. Bij RTL Boulevard vertelt ze dat het na twaalf seizoenen besloten heeft om te stoppen. Carlo en Irene vertellen dat dit niet einde van hun duo schap is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV