John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Lil' Kleine had beveiligd moeten worden"

John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Lil' Kleine had beveiligd moeten worden"

Donderdagavond is Lil'Kleine beroofd van een peperduur horloge in Rotterdam. Het ging er niet zachtzinnig aan toe. John van den Heuvel reageert in RTL Boulevard op het incident.

Lees verder onder de video.

John van den Heuvel in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Lil' Kleine had beveiligd moeten worden&quot; Donderdagavond is Lil'Kleine beroofd van een peperduur horloge in Rotterdam. Het ging er niet zachtzinnig aan toe. John van den Heuvel reageert in RTL Boulevard op het incident. Lees verder onder de video. BeveiligingMet een bebloed gezicht werd rapper Lil' Kleine gisteravond opgevangen door tal van BN'ers, nadat hij bruut was beroofd van zijn peperdure horloge van zo'n 100.000 euro. De rapper was aanwezig bij de album release van Jack $hirak en wilde net naar huis gaan toen hij buiten werd overvallen door drie mannen met een pistool. John van den Heuvel sprak met een aantal ooggetuigen en stelt: "Lil'Kleine had beveiligd moeten worden." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Lil' Kleine had beveiligd moeten worden"

Beveiliging
Met een bebloed gezicht werd rapper Lil' Kleine gisteravond opgevangen door tal van BN'ers, nadat hij bruut was beroofd van zijn peperdure horloge van zo'n 100.000 euro. De rapper was aanwezig bij de album release van Jack $hirak en wilde net naar huis gaan toen hij buiten werd overvallen door drie mannen met een pistool. John van den Heuvel sprak met een aantal ooggetuigen en stelt: "Lil'Kleine had beveiligd moeten worden."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Lil' Kleine had beveiligd moeten worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV