RTL Boulevard: "Zieke fan koningin Máxima bij elk bezoek aanwezig"

RTL Boulevard: "Zieke fan koningin Máxima bij elk bezoek aanwezig"

Het ontroerende beeld van koningin Máxima die een zieke fan José een knuffel geeft, gingen vrijdag het internet over. Wie is deze José?

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Zieke fan koningin Máxima bij elk bezoek aanwezig&quot; Het ontroerende beeld van koningin Máxima die een zieke fan José een knuffel geeft, gingen vrijdag het internet over. Wie is deze José? Lees verder onder de video. KnuffelEen ontroerend beeld vandaag uit Leusden, waar koningin Máxima een bezoek bracht aan het hoofdkantoor van een softwarebedrijf. Daar stond haar meest trouwe fan José, die afgelopen week te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, op haar op te wachten. Royalty-kenner van RTL Boulevard Annemarie de Kunder kent haar ook: "Ze is bij bijna elk bezoek van de koningin aanwezig." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: "Zieke fan koningin Máxima bij elk bezoek aanwezig"

Knuffel
Een ontroerend beeld vandaag uit Leusden, waar koningin Máxima een bezoek bracht aan het hoofdkantoor van een softwarebedrijf. Daar stond haar meest trouwe fan José, die afgelopen week te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, op haar op te wachten. Royalty-kenner van RTL Boulevard Annemarie de Kunder kent haar ook: "Ze is bij bijna elk bezoek van de koningin aanwezig."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV