Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus: "Duo-epidemie corona en influenza is mogelijk"

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus: "Duo-epidemie corona en influenza is mogelijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog Ab Osterhaus: &quot;<em>Duo-epidemie</em> corona en influenza is mogelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Viroloog Ab Osterhaus sluit een nieuwe lockdown niet uit. En bovendien dreigt er misschien een duo-epidemie. Daarover zegt Osterhaus: "We zitten aan de staart van een pandemie, maar het virus is niet weg, dus maatregelen zijn nodig. Als we daarbovenop ook nog een influenza epidemie krijgen, denk ik dat het niet goed gaat met de ziekenhuizen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus: "Duo-epidemie corona en influenza is mogelijk"

Viroloog Ab Osterhaus sluit een nieuwe lockdown niet uit. En bovendien dreigt er misschien een duo-epidemie. Daarover zegt Osterhaus: "We zitten aan de staart van een pandemie, maar het virus is niet weg, dus maatregelen zijn nodig. Als we daarbovenop ook nog een influenza epidemie krijgen, denk ik dat het niet goed gaat met de ziekenhuizen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV