The Bettle aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Bettle aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Bettle aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de gloednieuwe voetbalquiz The Bettle van start op Veronica. Presentatrice Hélène Hendriks test de kennis van de twee teams en blikt vooruit op het voetbalweekend. Elke vrijdag om 22:00 uur. TeamcaptainsIn vijf spelrondes strijden teamcaptains Leo Alkemade en Frank Lammers met twee wekelijks wisselende gasten om zoveel mogelijk gouden ballen voor de finale, waarin ze hun eigen voetbalkunsten etaleren. Nadat de kennis van de deelnemers is getest proberen ze in de finale punten te verdienen in 'The Bettle Box'. Degene met de meeste punten wint de aflevering. GastenIn de eerste aflevering nemen twee ESPN-collega's het tegen elkaar op: Kees Kwakman en Marciano Vink. Kwakman groeide als speler van FC Volendam, NAC Breda en FC Groningen uit tot een cultheld in het Nederlandse betaalde voetbal. Vink maakte in de jaren tachtig en negentig furore bij Ajax en PSV.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat de gloednieuwe voetbalquiz The Bettle van start op Veronica. Presentatrice Hélène Hendriks test de kennis van de twee teams en blikt vooruit op het voetbalweekend. Elke vrijdag om 22:00 uur.

Teamcaptains
In vijf spelrondes strijden teamcaptains Leo Alkemade en Frank Lammers met twee wekelijks wisselende gasten om zoveel mogelijk gouden ballen voor de finale, waarin ze hun eigen voetbalkunsten etaleren. Nadat de kennis van de deelnemers is getest proberen ze in de finale punten te verdienen in 'The Bettle Box'. Degene met de meeste punten wint de aflevering.

Gasten
In de eerste aflevering nemen twee ESPN-collega's het tegen elkaar op: Kees Kwakman en Marciano Vink. Kwakman groeide als speler van FC Volendam, NAC Breda en FC Groningen uit tot een cultheld in het Nederlandse betaalde voetbal. Vink maakte in de jaren tachtig en negentig furore bij Ajax en PSV.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Bettle

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Bettle aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV