Károly Illy bij Op1 tegen zwangere vrouwen: "Niet vaccineren is écht gevaarlijk!"

Károly Illy bij Op1 tegen zwangere vrouwen: "Niet vaccineren is écht gevaarlijk!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kinderarts Károly Illy deed vrijdagavond een oproep bij Op1: "Als je zwanger bent, laat je dan vaccineren. Het is écht gevaarlijk om je niet te laten vaccineren, zowel voor moeder als kind."

Lees verder onder de video.

Károly Illy bij <em>Op1</em> tegen zwangere vrouwen: &quot;Niet vaccineren is écht gevaarlijk!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kinderarts Károly Illy deed vrijdagavond een oproep bij Op1: "Als je zwanger bent, laat je dan vaccineren. Het is écht gevaarlijk om je niet te laten vaccineren, zowel voor moeder als kind." Lees verder onder de video. VerantwoordelijkheidDaarnaast snapt Illy niet waarom mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen. "Ik kan het niet begrijpen. Aan dit soort tafels zitten voortdurend mensen die aangeven wat voor gevolgen dit virus heeft. Ik begrijp het gewoon niet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Károly Illy bij Op1 tegen zwangere vrouwen: "Niet vaccineren is écht gevaarlijk!"

Verantwoordelijkheid
Daarnaast snapt Illy niet waarom mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen. "Ik kan het niet begrijpen. Aan dit soort tafels zitten voortdurend mensen die aangeven wat voor gevolgen dit virus heeft. Ik begrijp het gewoon niet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV