Geza Weisz in Op1: "Ik probeer ongevaccineerden te begrijpen, maar het lukt niet"

Geza Weisz in Op1: "Ik probeer ongevaccineerden te begrijpen, maar het lukt niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Geza Weisz in <em>Op1</em>: &quot;Ik probeer ongevaccineerden te begrijpen, maar het lukt niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Geza Weisz is naast acteur ook restauranthouder en wil graag mensen die zich niet laten vaccineren begrijpen. Tegelijkertijd merkt hij dat hem dat niet lukt. "Ik vind het een super ingewikkeld gesprek. Ik ken mensen die banger zijn voor het vaccin dan voor het virus. (...) Deze mensen moeten we niet te veel afbraden, maar proberen gerust te stellen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Geza Weisz in Op1: "Ik probeer ongevaccineerden te begrijpen, maar het lukt niet"

Geza Weisz is naast acteur ook restauranthouder en wil graag mensen die zich niet laten vaccineren begrijpen. Tegelijkertijd merkt hij dat hem dat niet lukt. "Ik vind het een super ingewikkeld gesprek. Ik ken mensen die banger zijn voor het vaccin dan voor het virus. (...) Deze mensen moeten we niet te veel afbraden, maar proberen gerust te stellen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV