Op1 gemist? René Mioch over film Spencer "The Crown is kitsch vergeleken bij dit"

Op1 gemist? René Mioch over film Spencer "The Crown is kitsch vergeleken bij dit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? René Mioch over film <em>Spencer</em> &quot;<em>The Crown</em> is kitsch vergeleken bij dit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Acteur Geza Weisz en filmjournalist René Mioch hebben speciaal voor Op1 gekeken naar de nieuwe film Spencer over het tragische huwelijk van Prinses Diana. De heren zijn het niet eens over de film. Géza: "Zo kort na The Crown vind ik het een risico om zo’n film te maken. Mioch: "Iedere vergelijking met The Crown moet je niet doen. Bovendien: The Crown is te veel kitsch vergeleken met dit." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? René Mioch over film Spencer "The Crown is kitsch vergeleken bij dit"

Acteur Geza Weisz en filmjournalist René Mioch hebben speciaal voor Op1 gekeken naar de nieuwe film Spencer over het tragische huwelijk van Prinses Diana. De heren zijn het niet eens over de film. Géza: "Zo kort na The Crown vind ik het een risico om zo’n film te maken. Mioch: "Iedere vergelijking met The Crown moet je niet doen. Bovendien: The Crown is te veel kitsch vergeleken met dit."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV