Video: Travis Scott legt optreden stil en roept security vanwege extreme drukte

Video: Travis Scott legt optreden stil en roept security vanwege extreme drukte

Acht mensen zijn omgekomen bij een show van de Amerikaanse rapper Travis Scott in Houston, in Texas. Ze kwamen in het gedrang voor het podium. Waarschijnlijk raakten 17 mensen gewond. In onderstaande video zie je hoe Scott tussen twee nummers de security aanroept vanwege de drukte.

Lees verder onder de video.

Video: Travis Scott legt optreden stil en roept security vanwege <em>extreme drukte</em> Acht mensen zijn omgekomen bij een show van de Amerikaanse rapper Travis Scott in Houston, in Texas. Ze kwamen in het gedrang voor het podium. Waarschijnlijk raakten 17 mensen gewond. In onderstaande video zie je hoe Scott tussen twee nummers de security aanroept vanwege de drukte. Lees verder onder de video. HartaanvalRapper Travis Scott staat zelf hoog boven de menigte in bovenstaande video. Toch roept hij tijdens zijn optreden de security aan omdat het te druk wordt voor het podium. De mensen vooraan kunnen de druk van de andere bezoekers niet aan. Lokale media melden dat van de 17 gewonden er waarschijnlijk 11 een hartaanval hebben gehad. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: doden en gewonden in gedrang bij optreden Travis Scott Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Travis Scott legt optreden stil en roept security vanwege extreme drukte

Hartaanval
Rapper Travis Scott staat zelf hoog boven de menigte in bovenstaande video. Toch roept hij tijdens zijn optreden de security aan omdat het te druk wordt voor het podium. De mensen vooraan kunnen de druk van de andere bezoekers niet aan. Lokale media melden dat van de 17 gewonden er waarschijnlijk 11 een hartaanval hebben gehad.

Bekijk de video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV