Rauw Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rauw Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rauw Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe, vijfdelige documentaireserie Rauw Curaçao volgt Wensly Francisco elke aflevering verschillende Curaçaoënaars gedurende de coronapandemie - een jaar van strijd, vallen en weer opstaan. Elke zondag rond 20:20 uur op NPO 2. OverlevenDroomeiland Curaçao maakt door Covid-19 een ongekend zware crisis door. De twee grootste werkgevers - het toerisme en de olieraffinaderij - zijn stilgevallen en de mensen die daarvan afhankelijk zijn moeten rigoureuze keuzes maken om te overleven. Wensly ontdekt de veerkracht van de mensen op het eiland waar hij zelf ook geboren is. Eerste afleveringIn de eerste aflevering zien we hoe honkbalcoach Anthony Cijntje probeert de jochies die het thuis zwaar hebben op het rechte pad te houden. Daarnaast volgt Wensly vrijwilligers van de voedselbank en zo leert hij Lourdes kennen, een vrouw die vecht voor de toekomst van haar kleinkinderen. Wensly ontmoet ook Benjamin Visser, die samen met zijn vrouw mensen motiveert om zelf fruit en groenten te verbouwen.
Uitzending :
Rauw Curaçao gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe, vijfdelige documentaireserie Rauw Curaçao volgt Wensly Francisco elke aflevering verschillende Curaçaoënaars gedurende de coronapandemie - een jaar van strijd, vallen en weer opstaan. Elke zondag rond 20:20 uur op NPO 2.

Overleven
Droomeiland Curaçao maakt door Covid-19 een ongekend zware crisis door. De twee grootste werkgevers - het toerisme en de olieraffinaderij - zijn stilgevallen en de mensen die daarvan afhankelijk zijn moeten rigoureuze keuzes maken om te overleven. Wensly ontdekt de veerkracht van de mensen op het eiland waar hij zelf ook geboren is.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zien we hoe honkbalcoach Anthony Cijntje probeert de jochies die het thuis zwaar hebben op het rechte pad te houden. Daarnaast volgt Wensly vrijwilligers van de voedselbank en zo leert hij Lourdes kennen, een vrouw die vecht voor de toekomst van haar kleinkinderen. Wensly ontmoet ook Benjamin Visser, die samen met zijn vrouw mensen motiveert om zelf fruit en groenten te verbouwen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV