WNL op Zondag gemist? André Kuipers over nieuwe missie

WNL op Zondag gemist? André Kuipers over nieuwe missie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

<em>WNL op Zondag</em> gemist? André Kuipers over nieuwe missie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. André Kuipers maakt voor WNL de documentaire De nieuwe missie van André Kuipers, die gaat over de klimaatproblemen en de vele initiatieven die er zijn om dit probleem op te lossen: "We moeten kijken wat we er zelf aan kunnen doen." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
WNL op Zondag gemist? André Kuipers over nieuwe missie

André Kuipers maakt voor WNL de documentaire De nieuwe missie van André Kuipers, die gaat over de klimaatproblemen en de vele initiatieven die er zijn om dit probleem op te lossen: "We moeten kijken wat we er zelf aan kunnen doen."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL op Zondag gemist? André Kuipers over nieuwe missie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV