Valentijn Driessen analyseert spel Ajax: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden"

Valentijn Driessen analyseert spel Ajax: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden"

Voor de tweede week op rij boekte Ajax een teleurstellend resultaat in de Eredivisie. Na het 0-0 gelijkspel tegen Heracles Almelo kwamen de Amsterdammers ook tegen Go Ahead Eagles niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Valentijn Driessen draagt een mogelijke oplossing aan: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden."

Lees verder onder de video.

<em>Valentijn Driessen</em> analyseert spel Ajax: &quot;Misschien kan ik trainer van <em>Ajax</em> worden&quot; Voor de tweede week op rij boekte Ajax een teleurstellend resultaat in de Eredivisie. Na het 0-0 gelijkspel tegen Heracles Almelo kwamen de Amsterdammers ook tegen Go Ahead Eagles niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Valentijn Driessen draagt een mogelijke oplossing aan: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden." Lees verder onder de video. Erik ten Hag'Journalist' Driessen is chef voetbal bij De Telegraaf, de krant die al sinds de aanstelling van Erik ten Hag bij Ajax stelselmatig probeert de poten onder diens stoel weg te zagen - alle goede resultaten ten spijt. De gelijke spelen van Ajax passen dus volledig in het straatje van Driessen, die het met een minzaam glimlachje analyseert: "Ajax moet zich natuurlijk diep schamen." Bekijk de analyse van Valentijn Driessen hierboven. Bekijk ook Historisch moment in Veronica Inside: Valentijn Driessen voorspelt wedstrijd goed Bekijk deze video » Zien: Dusan Tadic is wél blij met de terugkeer van André Onana bij Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Valentijn Driessen analyseert spel Ajax: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden"

Erik ten Hag
'Journalist' Driessen is chef voetbal bij De Telegraaf, de krant die al sinds de aanstelling van Erik ten Hag bij Ajax stelselmatig probeert de poten onder diens stoel weg te zagen - alle goede resultaten ten spijt. De gelijke spelen van Ajax passen dus volledig in het straatje van Driessen, die het met een minzaam glimlachje analyseert: "Ajax moet zich natuurlijk diep schamen."

Bekijk de analyse van Valentijn Driessen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Valentijn Driessen analyseert spel Ajax: "Misschien kan ik trainer van Ajax worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV