Video: Sinterklaas blijkt anti-vaxxer en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op'

Video: Sinterklaas blijkt anti-vaxxer en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op'

Sinterklaas blijkt, ondanks het feit dat hij met zijn leeftijd duidelijk in de corona-risicogroep valt, geen vaccinatie te willen. Sterker nog: de goedheiligman blijkt een enorme anti-vaxxer en van een QR-code moet hij al helemaal niets hebben: "Wat mij betreft mogen ze allemaal het dak op." Bekijk het fragment van het satrische programma Plakshot hieronder.

Video: Sinterklaas blijkt <em>anti-vaxxer</em> en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op' Sinterklaas blijkt, ondanks het feit dat hij met zijn leeftijd duidelijk in de corona-risicogroep valt, geen vaccinatie te willen. Sterker nog: de goedheiligman blijkt een enorme anti-vaxxer en van een QR-code moet hij al helemaal niets hebben: "Wat mij betreft mogen ze allemaal het dak op." Bekijk het fragment van het satrische programma Plakshot hieronder. Plakshot is iedere zondagavond om 21:55 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Martien Meiland speelt glansrol in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje Bekijk deze video » Dieuwertje Blok (Sinterklaasjournaal): "Sinterklaas doet niet aan QR-code" Bekijk deze video »
TV :
Video: Sinterklaas blijkt anti-vaxxer en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op'

Plakshot is iedere zondagavond om 21:55 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sinterklaas blijkt anti-vaxxer en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV