Sterren Op Het Doek: Johan Derksen erg nerveus voor onthulling portretten

Sterren Op Het Doek: Johan Derksen erg nerveus voor onthulling portretten

Afgelopen zaterdag kon je kijken naar Sterren Op Het Doek met Johan Derksen als hoofdgast. De voetbalcommentator lijkt niet makkelijk van zijn stuk te brengen, maar als het tijd is voor de onthulling van de portretten, houdt hij het bijna niet meer. “Wel spannend hoor, Eus”, zegt Derksen, waarop Özcan Akyol vraagt of hij kriebels in zijn buik voelt. “Oh man, schei uit.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Johan Derksen erg nerveus voor onthulling portretten Afgelopen zaterdag kon je kijken naar Sterren Op Het Doek met Johan Derksen als hoofdgast. De voetbalcommentator lijkt niet makkelijk van zijn stuk te brengen, maar als het tijd is voor de onthulling van de portretten, houdt hij het bijna niet meer. “Wel spannend hoor, Eus”, zegt Derksen, waarop Özcan Akyol vraagt of hij kriebels in zijn buik voelt. “Oh man, schei uit.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: bekijk de portretten van een lachende Femke Halsema Bekijk deze video » Kijk mee achter de schermen bij Sterren op het Doek (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV