Henny Huisman in Adieu God?: "Ik ben jaloers op Robert ten Brink"

Henny Huisman in Adieu God?: "Ik ben jaloers op Robert ten Brink"

Het is geen publiek geheim dat Henny Huisman nog altijd graag op tv komt en enigszins baalt van het feit dat hij, ondanks zijn grote successen als de Soundmixshow en de Surpriseshow, al op redelijk jonge leeftijd weinig kansen meer kreeg van de grote tv-bazen. De sympathieke presentator vertelt in Adieu God? dat hij op dat vlak best weleens last van jaloezie heeft. Op wie is hij bijvoorbeeld jaloers? "Op Robert ten Brink, die nog steeds op televisie is. We zijn even oud. Dan denk ik....waarom ik dan niet?" Bekijk het fragment uit de uitzending van maandagavond hieronder.

Henny Huisman in <em>Adieu God?</em>: &quot;Ik ben jaloers op Robert ten Brink&quot; Het is geen publiek geheim dat Henny Huisman nog altijd graag op tv komt en enigszins baalt van het feit dat hij, ondanks zijn grote successen als de Soundmixshow en de Surpriseshow, al op redelijk jonge leeftijd weinig kansen meer kreeg van de grote tv-bazen. De sympathieke presentator vertelt in Adieu God? dat hij op dat vlak best weleens last van jaloezie heeft. Op wie is hij bijvoorbeeld jaloers? "Op Robert ten Brink, die nog steeds op televisie is. We zijn even oud. Dan denk ik....waarom ik dan niet?" Bekijk het fragment uit de uitzending van maandagavond hieronder. Adieu God? is iedere maandagavond rond 23:25 uur te zien op NPO2. Je kunt alle uitzendingen van Adieu God? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Henny Huisman vergelijkt carrière met gebakken lucht Bekijk deze video »
TV :
Henny Huisman in Adieu God?: "Ik ben jaloers op Robert ten Brink"

Adieu God? is iedere maandagavond rond 23:25 uur te zien op NPO2. Je kunt alle uitzendingen van Adieu God? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman in Adieu God?: "Ik ben jaloers op Robert ten Brink" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV