Défano Holwijn na Expeditie Robinson: 'Ik ga mezelf weer fixen in Nederland'

Défano Holwijn na Expeditie Robinson: 'Ik ga mezelf weer fixen in Nederland'

Défano Holwijn heeft vanwege een blessure Expeditie Robinson moeten verlaten. Na 23 dagen afzien mag hij weer contact hebben met de buitenwereld en een lekker bord eten naar binnen werken. De influencer ziet zichzelf ook voor het eerst weer in de spiegel, en vooral bij zijn benen is hij flink afgevallen, is zijn conclusie. Defano is ook van plan om thuis te sporten, een gezichtsbehandeling te nemen en zijn nagels te laten verzorgen. “We gaan onszelf echt weer fixen in Nederland.”

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Défano Holwijn na <em>Expeditie Robinson</em>: 'Ik ga mezelf weer fixen in Nederland' Défano Holwijn heeft vanwege een blessure Expeditie Robinson moeten verlaten. Na 23 dagen afzien mag hij weer contact hebben met de buitenwereld en een lekker bord eten naar binnen werken. De influencer ziet zichzelf ook voor het eerst weer in de spiegel, en vooral bij zijn benen is hij flink afgevallen, is zijn conclusie. Defano is ook van plan om thuis te sporten, een gezichtsbehandeling te nemen en zijn nagels te laten verzorgen. “We gaan onszelf echt weer fixen in Nederland.” Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: Waterproef is "hel op aarde" voor deelnemers (video) Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Défano Holwijn overladen met berichtjes: 'Leef je nog?' Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Défano Holwijn na Expeditie Robinson: 'Ik ga mezelf weer fixen in Nederland'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV