Dieuwertje Blok in RTL Boulevard: "Sinterklaas is gevaccineerd"

Dieuwertje Blok in RTL Boulevard: "Sinterklaas is gevaccineerd"

Het Sinterklaasjournaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf vanavond weer te zien, uiteraard met Dieuwertje Blok als presentatrice. Zij volgt de goedheiligman op zijn tocht vanuit Spanje naar Nederland.

Lees verder onder de video.

Dieuwertje Blok in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Sinterklaas is gevaccineerd&quot; Het Sinterklaasjournaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het Sinterklaasjournaal is vanaf vanavond weer te zien, uiteraard met Dieuwertje Blok als presentatrice. Zij volgt de goedheiligman op zijn tocht vanuit Spanje naar Nederland. Lees verder onder de video. GevaccineerdDe vraag is natuurlijk: is de Sint wel gevaccineerd? Op die vraag geeft Dieuwertje antwoord in de ochtendshow van Radio 538. "Hij is zeker gevaccineerd. Misschien heeft hij ook een boostertje gekregen." Bekijk het fragment hierboven. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 8 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dieuwertje Blok in RTL Boulevard: "Sinterklaas is gevaccineerd"

Gevaccineerd
De vraag is natuurlijk: is de Sint wel gevaccineerd? Op die vraag geeft Dieuwertje antwoord in de ochtendshow van Radio 538. "Hij is zeker gevaccineerd. Misschien heeft hij ook een boostertje gekregen." Bekijk het fragment hierboven.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 8 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV