Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte hint op invoering 2G-systeem

Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte hint op invoering 2G-systeem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Duitsland geldt dat inwoners gevaccineerd of genezen moeten zijn van het coronavirus om op de meeste plekken binnen te mogen komen. Lang leek het Nederlandse parlement niets te zien in dit bijzondere '2G-systeem', maar door de stijgende coronacijfers lijkt deze maatregelen slechts een kwestie van tijd. D66-Kamerlid Jan Paternotte ziet het 2G-systeem in ieder geval wel zitten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? D66-Kamerlid <em>Jan Paternotte</em> hint op <em>invoering 2G-systeem</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Duitsland geldt dat inwoners gevaccineerd of genezen moeten zijn van het coronavirus om op de meeste plekken binnen te mogen komen. Lang leek het Nederlandse parlement niets te zien in dit bijzondere '2G-systeem', maar door de stijgende coronacijfers lijkt deze maatregelen slechts een kwestie van tijd. D66-Kamerlid Jan Paternotte ziet het 2G-systeem in ieder geval wel zitten. Tekst gaat verder onder de video. Vrijheden bij nieuwe maatregelenPaternotte vertelt bij Op1 dat het parlement meer moet kijken naar de vrijheid van andere ziekenhuispatiënten die nu worden afgebeld, omdat er te weinig mensen overtuigd zijn, om zich te laten vaccineren. Het Kamerlid hint hierbij natuurlijk op een eventuele invoering van het 2G-systeem. Vrijheden van gevacineerden zouden volgens hem niet beperkt moeten worden bij eventuele strengere maatregelen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte hint op invoering 2G-systeem

Vrijheden bij nieuwe maatregelen
Paternotte vertelt bij Op1 dat het parlement meer moet kijken naar de vrijheid van andere ziekenhuispatiënten die nu worden afgebeld, omdat er te weinig mensen overtuigd zijn, om zich te laten vaccineren. Het Kamerlid hint hierbij natuurlijk op een eventuele invoering van het 2G-systeem. Vrijheden van gevacineerden zouden volgens hem niet beperkt moeten worden bij eventuele strengere maatregelen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? D66-Kamerlid Jan Paternotte hint op invoering 2G-systeem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV