Veronica Inside: Dennis te Kloese morgen in Nederland om komst Feyenoord af te ronden

Veronica Inside: Dennis te Kloese morgen in Nederland om komst Feyenoord af te ronden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 november terugkijken bij Gids.tv.

Als we Chris Woerts moeten geloven, vliegt Dennis te Kloese deze week nog vanuit Los Angeles naar Nederland om zijn komst naar Feyenoord definitief te maken. Te Kloese is momenteel nog algemeen directeur van het Amerikaanse LA Galaxy en is volgens vele de gedroomde opvolger van Mark Koevermans in de Kuip.

Tekst gaat verder onder de video.

Veronica Inside: <em>Dennis te Kloese</em> morgen in Nederland om komst <em>Feyenoord</em> af te ronden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 november terugkijken bij Gids.tv. Als we Chris Woerts moeten geloven, vliegt Dennis te Kloese deze week nog vanuit Los Angeles naar Nederland om zijn komst naar Feyenoord definitief te maken. Te Kloese is momenteel nog algemeen directeur van het Amerikaanse LA Galaxy en is volgens vele de gedroomde opvolger van Mark Koevermans in de Kuip. Tekst gaat verder onder de video. Derksen is sceptischDennis te Kloese is volgens Woerts een 'rustige gozer' die geen bagage meeneemt naar Rotterdam. Feyenoord zou vooral geïnteresseerd zijn in het internationale netwerk van de algemeen directeur, zelf ziet hij Feyenoord ook wel zitten. Johan Derksen is een stuk minder positief over zijn komst: "Hij wordt afgeschilderd als een geniale man, maar wat gaat er veranderen als hij komt?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Derksen is sceptisch
Dennis te Kloese is volgens Woerts een 'rustige gozer' die geen bagage meeneemt naar Rotterdam. Feyenoord zou vooral geïnteresseerd zijn in het internationale netwerk van de algemeen directeur, zelf ziet hij Feyenoord ook wel zitten. Johan Derksen is een stuk minder positief over zijn komst: "Hij wordt afgeschilderd als een geniale man, maar wat gaat er veranderen als hij komt?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Dennis te Kloese morgen in Nederland om komst Feyenoord af te ronden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV